El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Borrego, al límit i amb un atac d’ansietat per un gran malentès
  • CA

Carmen Borrego ha tornat a ser protagonista del darrer programa de Sálvame. Aquesta setmana ha acabat sent protagonista de l’actualitat de la premsa rosa sense voler-ho quan el programa treia a la llum que s’havien trobat documents confidencials de la mare en un escampat. Ella, sense entendre res, arriba a la conclusió que l’empresa que havia contractat per fer el trasllat de la mare no havia fet bé la feina. Resulta que la tertuliana va omplir un parell de capses de documents antics i els hauria demanat que els destruïssin tots. Ells, en canvi, les haurien deixat abandonades i un veí va acabar trobant-les i filtrant els documents a la premsa.

Aquesta situació preocupa la família Campos i en concret a Carmen, que ha acabat patint un atac d’ansietat en directe. El problema començava quan acusava Kiko Hernández d’haver-la traït, ja que va ser ell qui li va recomanar aquesta empresa de trasllats. En un moment donat, la periodista deixava caure que potser el seu company havia arribat a un acord amb els transportistes perquè li filtressin aquests documents. Kiko, molt ofès, l’escridassava en directe i finalment mantenien una forta discussió.

Carmen Borrego ha deixat fatal aquesta empresa de trasllats, el que fa que Kiko estigui enfadat perquè ara ha quedat malament ell: “Ara estic en un embolic amb ells per culpa teva”. Ella seguia evidenciant el seu malestar: “Jo vaig confiar cegament en tu i sí, t’he acusat directament sense saber perquè m’he escalfat”. Poc després descobrien que tot havia estat una trampa d’una tercera persona i que les víctimes eren ells dos i també l’empresa de trasllats en qüestió: “No ho ha filtrat l’home del trasllat, aquell home és amic meu i no ha filtrat els documents. A mi m’escriu una altra persona que ara veig que està reculant i canviant la versió”.

Carmen Borrego s’enfronta a un company i acaba patint un atac d’ansietat / Telecinco

Carmen Borrego posarà el tema en mans d’advocats per intentar esbrinar què té realment aquesta tercera persona que s’ha posat en contacte amb Kiko, un home que no tindria res a veure amb l’empresa de trasllats. Tot un malentès que provocava una forta tensió en directe, el que afectava directament a la relació d’amistat de Carmen i Kiko. Finalment, van decidir fer-se una abraçada i van calmar-se els ànims una mica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa