El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben documentació compromesa de María Teresa Campos en un descampat
  • CA

María Teresa Campos tona a ser protagonista de l’actualitat de la premsa rosa. Els reporters han començat a fer guàrdia a les portes de casa seva per conèixer la seva opinió sobre la nova relació de l’ex, ara que han enxampat Bigote Arrocet amb Bárbara Rey. De moment no s’ha pronunciat al respecte, però això no ha fet que programes del cor com Sálvame la deixin en pau. De fet, han parlat molt d’ella en el programa d’aquest dimarts per un tema que no té res a veure amb això. El problema? Que haurien aparegut objectes i documentació de María Teresa en un descampat, un error de l’empresa de trasllats que podrien revelar informació compromesa de la família.

Així ho han assegurat en el programa, que ha enviat un redactor al lloc dels fets per intentar esbrinar quins papers podien aconseguir: “Un veí ha trobat material molt compromès sobre ella de manera inexplicable, ja que ha vist els papers en un descampat. Parlem de documentació, informes mèdics, contractes de televisió, imatges, fotografies… Un munt de material d’alt valor”. Tot just després, trucaven per telèfon a la filla petita de la presentadora.

Carmen Borrego es mostrava estupefacta: “Ha començat a trucar-me tothom. Si això és veritat, les persones que van fer el trasllat hauran de respondre davant d’això. Els documents no es poden llençar, així que trucaré ara mateix al responsable perquè em doni explicacions. Espero que no surti a la llum cap document per la llei de protecció de dades, però hauran de respondre igualment. Aquesta empresa tindrà un problema greu perquè em sembla una barbaritat que una empresa en la que he confiat faci una cosa així. Ara bé, tot el que he donat a aquesta empresa era perquè ho destruïssin”.

Kiko Hernández revela que han trobat documentació important de les Campos / Telecinco

Sigui com sigui, això demostra que l’empresa no hauria tingut gaire cura en llençar la documentació que els van demanar que llencessin. Ara que Sálvame ha aconseguit tenir-hi accés, no trigaran en començar a filtrar què diuen els papers en qüestió. Més problemes per a una família enfrontada i amb molts draps bruts a ocultar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa