El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Brutal crítica de Nagore Robles a María Patiño: “No m’agrada com a presentadora”
  • CA

Nagore Robles sempre ha estat una de les tertulianes televisives més polèmiques, i ara que presenta el programa ‘Sobreviviré’ no ho ha deixat de ser. Tant és així que l’actual parella de Sandra Barneda ha carregat molt durament contra María Patiño, que també és presentadora de Telecinco -del programa ‘Socialité’, i en ocasions de ‘Sábado Deluxe’-. Ho ha fet durant una visita al programa ‘Sálvame’.

La presentadora Carlota Corredera li ha revelat que abans de dir-se ‘Sálvame’, el primer nom que va tenir va ser ‘Sobreviviré’, i que curiosament coincideix amb el nom del programa de Nagore. “Què m’estàs dient!”, ha exclamat, sorpresa, ella. I també l’ha volgut ficar una mica de zitzània: “Què et passa amb María Patiño?”, li ha preguntat, i ha afegit: “Ella és intocable”.

Nagore Robles | Telecinco

Nagore ha estat més clara que mai contestant a aquesta pregunta: “No em cau bé, i no m’agrada com a presentadora“, li ha dit. “Perquè jo, jo, jo, jo…”, ha dit, amb ironia, fent referència al fet que Patiño només sap parlar d’ella tota l’estona.

En això, la seva amiga Gema López ha volgut intervenir per a preguntar-li si tindria el “mateix to” amb altres presentadors i presentadores de Mediaset, i Nagore ha enumerat tranquil·lament les altres persones que tampoc li agraden que són Ana Rosa Quintana, Jordi González i Cristina Tárrega.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa