El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El brutal atac de Chayo Mohedano a la seva cosina Rocío Carrasco
  • CA

Chayo Mohedano, filla de Rosa Benito i Amador Mohedano, no s’ha tallat ni un pèl en carregar contra la seva cosina Rocío Carrasco. Ho ha fet després que s’hagi fet públic que Rocío Flores ha demanant a la productora ‘La Fábrica de la Tele’, qui va encarregar-se de la sèrie-documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. Unes setmanes després que Rocío Carrasco fes pública en aquest programa la sentència que hi havia contra la seva filla Rocío Flores per haver-la agredit, Flores va interposar una demanda pel Penal als propietaris de ‘La Fábrica de la Tele’.

I Chayo Mohedano se n’ha alegrat. Ho ha fet mitjançant dues publicacions a les seves xarxes socials, on es fa ressò de la notícia i assegura: “També els demanda per la via penal? Som-hi, que no tot val”. I, seguidament, ha afegit, en una clara crítica a Rocío Carrasco: “Mentre nosaltres els asseiem als jutjas per la via penal, n’hi ha d’altres que els asseuen a casa seva per sopar”.

Rocío Carrasco, en el vídeo promocional de la segona part del documental / Telecinco
Rocío Carrasco, en el vídeo promocional de la segona part del documental / Telecinco

En una piulada posterior, Chayo ha anat directament a carregar contra ‘La Fábrica de la Tele’: “És cert que no hi ha més cec que aquell que no vol veure. La meva condemna és per a la productora, perquè sé moltíssimes coses i tots els delictes que han comès i consentit durant 25 anys”. “Que ningú s’oblidi que la meva cosina Rocío els va demandar, però finalment els hi va treure les demanes, però en tenien, i moltes!”, ha exclamat per concloure.

Rocío Flores va interposar la deman da en el Jutjat d’Instrucció Núm. 38 de Madrid per fer pública la sentència que la va condemnar com a “autora responsable d’un delicte de maltractament habitual, d’un delicte de maltractament, d’una falta continuada d’amenaces i d’una falta continuada d’injúries” cap a la seva mare. Cal recordar que la llei obliga al fet que totes les sentències condemnatòries de menors quedin en un registre d’antecedents penals sota la protecció del tribunal que les jutja. Aquestes sentències en cap concepte poden fer-se públiques, tot això amb la finalitat de protegir els menors i evitar així que se’ls estigmatitzi socialment i que interfereixi en el desenvolupament lliure de la seva personalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa