El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les filles de Bertín Osborne el venen en una entrevista molt potent: “Estem decebudes, tot és culpa del seu caràcter”
  • CA

Des que Bertín Osborne i Fabiola anunciessin el seu sorprenent divorci, que són molts els que parlen al respecte. Pares de dos fills i junts durant més de 20 anys, pocs s’esperaven que se separessin. El presentador va reconèixer que els problemes de convivència i el confinament havien acabat de trencar una relació que feia temps que estava malmesa.

El cantant és pare de tres filles més grans fruit de la seva anterior relació. Preguntades sobre el tema, no han dubtat en vendre el seu pare i concedir una entrevista a la revista Semana en la qual donen detalls sobre la separació.

“Estan molestes amb Bertín perquè no entenen que hagi trencat amb Fabiola”, deien fonts properes. Elles insisteixen que tenien i segueixen tenint una “gran estima” per ella: “Fabiola ha estat al costat del nostre pare en els pitjors moments. Estem decebudes amb ell, perquè creiem que la ruptura ha estat per culpa del fort caràcter del nostre pare”.

Fabiola i Bertín Osborne, en una campanya publicitària / Europa Press

Cap a Fabiola, com dèiem, només han tingut bones paraules: “És una persona meravellosa, una gran companya, una gran dona i una mare única”. Expliquen que la separació ha estat d’acord mutu i que ho estan portant bé: “Ho estan fent bé, amb afecte i respecte“.

Una de les filles és coaching, una feina que ha aprofitat per donar ànims al pare: “Li he donat consells, sí, però això queda entre ell i jo”. Una entrevista que evidencia que les filles no tenen problema a comentar obertament detalls íntims de la vida del pare.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa