El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surt a la llum la portada de revista que Bertín Osborne intentava evitar des de feia mesos
  • CA

Bertín Osborne i Fabiola Martínez semblaven la parella perfecta. La veneçolana havia aconseguit posar fi a la fama de conquistador del cantant i presentador, que no feia més que tirar floretes a la mare dels seus dos fills petits. Van estar junts durant més de 20 anys, per la qual cosa la separació va sorprendre tant. En un comunicat molt breu, deixaven clar que els problemes de convivència havien afectat la relació de tal manera que preferien seguir camins diferents. En un primer moment tot indicava que seria una separació amistosa i sense cap retret, però les darreres declaracions de Fabiola deixen caure que podria estar més molesta amb Bertín del que la gent creia.

De fet, Fabiola no el va deixar massa bé en l’entrevista que va concedir al Sábado Deluxe. Allà va assegurar que no era feliç amb Bertín, ja que la situació s’havia desgastat i no podia ser ella mateixa: “Vaig adonar-me que em sentia la dona de, jo volia valdre’m per mi mateixa i no que em mantingués ell”. Aquestes paraules no van agradar a Bertín, que va enviar un missatge a Fabiola en directe en el qual etzibava: “Quins collons tens”.

Bertín no volia que es parlés gaire del seu divorci, per la qual cosa van acordar que només dirien coses bones sobre la seva relació per no generar morbositat. Que Fabiola el critiqués en cert punt, ha generat l’efecte contrari i el cantant està més que enfadat. Han començat els retrets entre ells i és per això que la revista Pronto publica el tema en portada. La recopilació de clatellades que s’han dedicat no ha fet gràcia a Bertín, que hauria intentat evitar aquesta portada des que s’anunciés el divorci.

Bertín i Fabiola, a la portada de 'Pronto'
Bertín i Fabiola, a la portada de ‘Pronto’

Ara tot fa indicar que Bertín Osborne podria ser el següent en moure fitxa i oferir la seva versió de la separació. Un divorci amistós però ple d’incògnites i secrets que podrien veure la llum molt aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa