El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban defensa Joan Carles i rep crítiques ferotges: “Analfabeta”
  • CA

Joan Carles de Borbó ha estat el personatge d’aquest dilluns. L’emèrit ha protagonitzat tots els titulars des que Pilar Eyre assegurés que diverses fonts li confirmaven que l’estat de salut de l’antic monarca era greu. La Casa Reial va córrer a desmentir-ho i el propi Joan Carles, de fet, va filtrar una fotografia seva en companyia d’un príncep àrab que demostrava que es trobava perfectament.

A Sálvame també han volgut parlar sobre el tema, el que ha encès a alguns dels seus col·laboradors més monàrquics. Entre ells, Belén Esteban, que ha defensat Joan Carles i Felip d’una manera molt contundent: “Jo ho tinc molt clar per Felip, confio plenament en ell. Crec que l’emèrit ha fet les coses malament i s’han de demostrar, sí. Però m’agradaria que s’aclarís tot i se sabés la veritat. Jo he estat molt joancarlista i molt monàrquica. Penso que el rei està en un lloc en el qual no vol estar i crec que li encantaria venir a Espanya”.

“De fet, m’encantaria que Joan Carles tornés a Espanya. Repeteixo que també sóc conscient que ha de demostrar coses i aclarir tot el que ha passat. Això no impedeix que estigui convençuda que Joan Carles hauria d’estar a Espanya”, ha defensat amb vehemència.

Joan Carles abandona l'hospital / Europa Press
Joan Carles abandona l’hospital / Europa Press

I d’aquí, ha passat a defensar l’emèrit en detriment dels polítics: “Almenys el rei ha pagat alguna cosa, que conec a molts polítics que no han pagat res”. A Twitter l’han acusat de ser una “analfabeta” i “d’opinar massa” sobre aquest tema, una nova controvèrsia que la col·loca a primera línia mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa