Pilar Eyre ha deixat caure una bomba. “Joan Carles de Borbó està en estat greu i la Casa Reial valora traslladar-lo a Espanya”, ha assegurat en un tuit incendiari que ha encès totes les alarmes. La cronista reial assegura que les seves filles, Elena i Cristina, han estat els únics membres de la família que han acudit a Abu Dhabi per estar al costat de l’exmonarca en aquests moments tan complicats.

Preocupa el seu estat de salut, segons la periodista, una informació que podria precedir un comunicat oficial de La Zarzuela en el qual donin més informació sobre el seu estat.

S’havia parlat molt del seu estat de salut en aquestes últimes setmanes, especialment des de la publicació d’una fotografia en la qual se’l veia clarament desmillorat i amb problemes de mobilitat. Aquesta exclusiva de Pilar Eyre torna a posar el focus en la salut de l’emèrit, que assegura que hauria empitjorat encara més en els últims dies.

Des de la Casa Reial neguen aquesta informació. La revista ¡Hola! s’hauria posat en contacte directament amb l’emèrit, que ho nega categòricament: “Em trobo perfectament i faig dues hores de gimnàstica al dia”. Dues opinions contraposades que ara deixen en evidència a la periodista catalana, que de ben segur que dona explicacions aviat.

Joan Carles, de moment, ha difòs una fotografia que s’hauria fet fa dos dies. En ella se’l veu en bon estat de salut físic, en un menjador a l’aire lliure en companyia del príncep hereu Sheikh Mohammed.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Que Juan Carlos es recuperi a febrer 15, 2021 | 10:24
  Que Juan Carlos es recuperi febrer 15, 2021 | 10:24
  Amb tot, no deixa de ser una noticia per deixar en segon pla les eleccions catalanes. Tantes casualitats desperten moltes interrogants.
 2. Icona del comentari de: blufff a febrer 15, 2021 | 11:33
  blufff febrer 15, 2021 | 11:33
  SÍ, greu pel pes dels diners dels contribuents a les seves butxaques.
 3. Icona del comentari de: és una noticia x els nyols a febrer 15, 2021 | 11:33
  és una noticia x els nyols febrer 15, 2021 | 11:33
  ..xq així no vegin q ha passat a Cat, q l'independentisme lluny d fer figa, no afluixa....també xq estan cercant una escusa x fer tornar, el lladre fugat del borbó
 4. Icona del comentari de: Quan torni... a febrer 15, 2021 | 11:45
  Quan torni... febrer 15, 2021 | 11:45
  ...que recordi tornar amb tots els calers que ha expoliat als catalans durant el seu regnat de corrupció, amb interessos!

Nou comentari

Comparteix