El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un episodi sospitós a televisió fa pensar en censura de la Casa Reial
  • CA

El programa de Telecinco Viva la vida, presentat per Emma García, està aprofitant tot el material que aporta el llibre El jefe de los espías, en el que treuen a la llum els secrets de Joan Carles I que coneixia el cap de la Intel·ligència espanyola entre el 1981 i el 1995. Ha estat gràcies a això que s’han sabut més detalls sobre el presumpte xantatge que hauria fet Bárbara Rey a la Casa Reial quan va deixar de ser amant del monarca. La vedette tindria en el seu poder vídeos de les relacions sexuals que mantenien, els que estava disposada a vendre si no li donaven un bon grapat de diners. I així ho van fer, per por a què realment fes públiques les gravacions.

Aquesta història va saber-se fa anys, per la qual cosa molts programes de televisió van convidar la Bárbara perquè en parlés públicament. A tu lado, presentat precisament per l’Emma García, va intentar treure-li informació al respecte. La van convidar a plató i quan estaven a punt de començar l’entrevista haurien viscut un episodi molt tèrbol que la presentadora ha revelat ara.

Emma García deixa caure que la Casa Reial hauria censurat el programa / Telecinco

“Ja sabeu que ara podem parlar del rei emèrit com ens doni la gana, però llavors era una cosa molt delicada. Patri, la regidora del programa, treballava amb mi en aquella època i recordarà el que va passar. Bárbara estava a punt d’entrar per parlar de Joan Carles i, de sobte, va marxar la llum del plató. La il·luminació, els focus… tot va deixar de funcionar. Tot es va quedar en negre i la Bárbara va dir: “Veieu què passa quan vinc a parlar del rei?”. Ens vam quedar molt sorpresos, la veritat, i sempre recordo aquella anècdota quan parlen del secretisme i l’hermetisme de la família reial”, ha reconegut l’Emma aquest cap de setmana. Un episodi que relaciona directament amb la censura, encara que no ho diu obertament perquè no té proves. Sigui com sigui, deixa en evidència la Casa Reial i els seus mètodes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a novembre 15, 2021 | 11:42
    JordiP novembre 15, 2021 | 11:42
    Cap novetat. De l'emèrit es coneixen tants indicis de conductes ... poc reials, que no fora estrany que l'elecricista de la tele (i, possiblement, comissari políitic de l'emissora) hagués rebut ordres de perpetrar l'apagament general en el moment precís per tal d'evitar que la Bàrbara pogués declarar en pau. Aquesta mafiosa pràctica ha estat normal i diària tota la vida. Recordem la xicota que l'emèrit hauria llençant per la borda, el cas Mozarowsky, el "Show de Corinna", les comissions del petroli, les de les fragates, etc. Temes que han estat "nux vòmica" per als media del país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa