El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores reapareix als jutjats: “Rocío ha estat molt cruel i està fent mal als meus fills”
  • CA

Antonio David Flores ha reaparegut públicament a les portes dels jutjats, on ha acudit per declarar contra Rocío Carrasco en el marc de l’última demanda que ha presentat contra ella. Acompanyat del seu advocat, a la sortida ha concedit unes declaracions molt contundents amb les quals reacciona a l’explosiva entrevista de la seva exdona. En aquesta ocasió, la demanda té a veure amb l’impagament de la pensió. Antonio David acusa l’ex de no pagar la manutenció del seu fill petit durant tres anys, uns diners que ara li reclama.

No ha explicat com ha anat a dins de la sala, però sí que ha aprofitat la presència de les càmeres per respondre davant les últimes acusacions de Rocío en el seu documental: “No em trobo bé perquè no em fa bé que se li faci mal als meus fills. Tot això em provoca molta tristesa. No crec que sigui just que una mare assenyali la seva filla de per vida i em fa pena perquè la seva mare no està gaudint dels meus fills. Crec que Rocío ha estat molt cruel i sento molta impotència. És la meva filla i l’he de protegir perquè si no ho faig jo, no ho farà ningú. Tot el que Rocío està explicant és una veritat guionitzada i tinc material de sobre per desmuntar tot el que diu”.

Ha denunciat que els mitjans l’hagin vetat: “Espero que algun dia sigui jo qui pugui entrar en directe a defensar la meva filla. Perquè és absolutament fals tot el que està dient, ha portat el guió des de casa o des dels jutjats de Telecinco. Serà aquí, en els jutjats de debò, on es dirimeixi tot. El judici públic em sembla molt bé, la condemna pública em sembla molt bé, el mal i tot el que vulgui fer amb mi… Però, si us plau, que deixi a part els seus fills. Ens veurem aquí, en els jutjats”.

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Europa Press

Una denúncia que fa després de l’última part del relat de Rocío Carrasco, en el qual assegurava que la seva filla l’havia apallissat i que des de llavors no s’havien tornat a veure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa