El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Derrota judicial d’Antonio David Flores, més a prop de la condemna
  • CA

Males notícies judicials per a Antonio David Flores. L’extertulià de Sálvame està immers en una situació mediàtica complicada, ara que s’ha filtrat que s’ha separat de la dona perquè li ha estat infidel amb una companya de Telecinco. Doncs bé, a això se sumen tots els fronts que té oberts als jutjats. Per una banda, té denunciada a Rocío Carrasco (la seva exdona). I, a més a més, segueix avançant el judici contra la productora que va donar-li veu en un documental. El primer enfrontament se li està complicant, tal com ha avançat Lecturas en exclusiva aquest matí. En portada publica una foto de la filla que tenen en comú, Rocío, a qui assenyalen com a víctima del pare: “Antonio David fa servir els seus fills per esquivar la presó“.

Però què ha passat? Antonio David hauria perdut una batalla clau contra l’ex en l’acusació per la insolvència punible i aixecament de béns. L’equip legal de la filla de la Jurado l’acusa d’haver amagat els diners que guanyava a través d’empreses i tercers per evitar pagar els 80.000 € que li devia en concepte de manutenció del fill petit. Antonio David hauria intentat evitar la pena de presó que demanen contra ell tot recorrent al seu fill David, a qui hauria demanat que intervingués. L’objectiu era que el nen digués que aquell deute realment el tenia amb ell, ja que Rocío li està reclamant les despeses del seu manteniment. Si aquesta estratègia hagués funcionat, la demanda de Rocío cauria per terra… però no ha estat així. El jutge considera que Antonio David li deu els diners a la seva exdona i no al fill, per la qual cosa el judici segueix endavant. El fiscal demana dos anys de presó per a l’andalús, mentre que la defensa de l’ex en demana quatre.

Males notícies judicials per a Antonio David Flores / Lecturas

La situació se li complica per a Antonio David Flores, doncs, que cada cop està una mica més a prop de ser condemnat a pagar els 80.000 € corresponents a les pensions que no va pagar a l’ex en el seu moment. Cada cop més allunyats, queden poques setmanes perquè s’estreni la segona temporada del documental de Rocío a Telecinco. És probable que deixi anar més comentaris crítics amb ell, els que podrien tornar a enfrontar-los en els tribunals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa