El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David comença una nova vida: fora de casa i l’amant enfadada
  • CA

Antonio David Flores és a primera línia mediàtica des que es filtrés la seva inesperada separació d’Olga Moreno. L’extertulià de Sálvame i la dissenyadora feia més de 20 anys que sortien junts i tenen una filla en comú, una relació irrompible de la que sempre presumien. Al llarg d’aquests anys havien travessat crisis molt importants, per això, especialment quan a finals de l’any passat van emetre unes imatges del col·laborador en les que semblava evident que estava lligant amb una altra noia. L’ombra de la infidelitat l’ha envoltat des de fa molt de temps, però és ara quan més força ha agafat.

Els programes del cor donen per fet que la ruptura d’Olga té com a causa principal l’engany d’Antonio David amb una reportera de Telecinco, una noia a qui acusen d’haver filtrat la separació a la premsa per deixar d’amagar-se. El problema? Que ara se sent enganyada, segons expliquen fonts properes a La Razón. Antonio David li hauria promès que oficialitzaria la relació amb ella quan se sabés que havia trencat amb l’Olga, el que no ha fet. De fet, ni tan sols ha confirmat encara que el divorci sigui cert.

Olga Moreno i Antonio David Flores se separen - Europa Press
Olga Moreno i Antonio David Flores se separen / Europa Press

Sálvame està fent l’agost gràcies al tema, el que exploten dia rere dia. En el programa d’aquest dimecres, han posat el focus en Antonio David. Segueix vivint a la casa familiar de Màlaga o s’ha traslladat? El col·laborador Kiko Hernández ha afirmat amb contundència que té proves que demostren que ha marxat a viure a una urbanització: “Estan separats des que va tornar de Supervivientes. Olga viu sola en el pis que té al costat de la botiga i Antonio David ha marxat de lloguer a una urbanització Sacaba Beach”. Sigui com sigui, queda clar que el silenci dels protagonistes fa parlar encara més, ja que no fa més que augmentar les especulacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa