El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anne Igartiburu se sincera sobre el divorci: “Deixar marxar també és estimar”
  • CA

Anne Igartiburu i el director d’orquestra Pablo Heras-Casado van anunciar la seva separació el passat mes de febrer. El matrimoni sortia des de fa set anys i molts els consideraven com una de les parelles més consolidades del star-system des de l’entrevista que els va unir. L’any passat van començar a tenir problemes i finalment van decidir agafar camins diferents. Aquest dimecres, la presentadora de TVE ha concedit una entrevista a El Mundo en el que confessa com es troba i quins plans de futur té.

Aquest any de pandèmia tampoc no ha estat fàcil per a ella: “Ara torno a somriure gràcies a veure-us aquí amb mi, tornar a sortir, tornar a treballar, veure que la gent es vacuna i que estem intentant tornar a la realitat. He estat lluny de la meva família d’Euskadi per culpa del coronavirus, ens van treure el programa de dilluns a divendres… Espero poder anar a veure el meu pare quan els meus fills agafin vacances. Connectarem amb els arbres, la terra, el mar, amb la nostra terra”, diu Anne.

Anne Igartiburu / TVE
Anne Igartiburu en una entrevista de TVE

Decidir separar-se del marit ha estat una decisió complicada, però està convençuda que ha estat un canvi bo: “Crec que m’ha vingut molt bé aquesta fase d’estar tranquil·la… Crec que són etapes diferents i estic desitjant, sobretot, estar bé amb els nens i també amb la relació perquè tot té un principi i un final. Tothom em diu que els meus estudis de coaching m’han ajudat en aquesta situació. Crec que és important saber que si tu estimes a una persona per estar en una relació, també has d’estimar-la tot sabent que tot té un procés. Això ja no és tan dramàtic com ho era abans. Crec que deixar marxar també és estimar… i fer les coses fàcils per a les persones. Crec que això ho he après amb els anys, perquè això no se sap en un principi”.

Molt conscienciada amb la importància de cuidar la salut mental, la presentadora promociona un retir de meditació en el que també col·laborarà Paz Padilla: “Ara tindrem una trobada online i després promocionarem aquest retir en el que Paz parlarà de la gestió del dol i jo sobre la gestió de la vida. Hem de saber acomiadar-nos de la vida, però també hem de saber rebre-la”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa