El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “A Anabel Pantoja se li vénen a sobre unes setmanes d’autèntic calvari”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha opinat del casament de l’any: el d’Anabel Pantoja i Omar Sánchez. El presentador ho ha fet en un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, on deixa clar que “si jo fos Anabel trobaria tantes raons per a casar-me com per a no fer-ho. Però al final m’acabaria casant perquè no hi ha res que més ràbia em faci que opinin sobre el que faig o deixo de fer. Tot té un preu, qualsevol decisió que prenguem té el seu cost. El seu és prendre-la amb el cap fred i acceptar el que vingui després amb generositat”.

El presentador considera que “Anabel Pantoja ha col·locat al nivell de semideessa a la seva iaia, a Ana Martín, a la mare de la Pantoja. Qualsevol referència que es fes a ella havia de fer-se amb summa cura perquè la fèrria defensa que el clan exercia sobre la iaia suposava que per una mínima crítica tornessis a casa amb una mossegada en el cos”.

En aquest sentit, recorda que Ana Martín ha mort las 90 anys i que “la mala sort ha volgut que Anabel es quedi sense la seva adorada iaia dos dies abans del seu casament”. “Amb una celebració que implica vols d’amics, mesos de maldecaps preparant-la, sentiments oposats. Ja havia suspès el casament dues vegades per culpa d’una lesió i una pandèmia, que no és poca cosa. Suposo que Anabel haurà dit :’Ara o mai’, encara que sembla que l’univers li enviï senyals perquè no ho faci. Ha optat per fer-ho i a estones la vaig veure trista, amb la mirada perduda. També molt maca quan somreia”.

Anabel Pantoja fa un petó a la seva cosina Isa Pantoja durant el casament amb Omar Sánchez | Europa Press
Anabel Pantoja fa un petó a la seva cosina Isa Pantoja durant el casament amb Omar Sánchez | Europa Press

Tot i així, el presentador avisa: “Com a dona tan turmentada com dramàtica, després de la felicitat del casament patirà la consegüent ressaca emocional i ningú està preparat perquè en situacions com aquesta li diguin que només es mou pels diners”. “Entenguem que el cervell d’un Pantoja es regeix per una sèrie de comportaments que poc tenen a veure amb els de la majoria. Vull dir que jo em casaria important-me poc el què diran però Anabel és d’aquelles que es fa la forta de primeres però després té unes baixades emocionals escandaloses. L’única cosa que li puc desitjar és que gaudeixi del casament perquè li vénen unes setmanes d’autèntic calvari”.

“Però no us preocupeu perquè el cervell d’un Pantoja –i més el d’Anabel– està entrenat per a navegar entre desoladores aigües turbulentes. És més, diria jo que, per les raons que siguin, Anabel Pantoja està poc dotada per a gaudir de la felicitat. A ella li posa més un ‘quejío’ que un orgasme. Faci el que faci jo li dono suport perquè és que em fa molta gràcia i li he agafat afecte”, conclou Jorge Javier.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa