El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera no acudirà a la boda d’Anabel Pantoja: “Zero ganes”
  • CA

Anabel Pantoja ja ha arribat a les Illes Canàries i està preparada per casar-se amb Omar Sánchez. La neboda d’Isabel Pantoja va traslladar-se a Andalusia abans-d’ahir per acomiadar-se de la seva àvia, que moria als 90 anys després d’un temps malalta. Avui se celebra la seva boda, la que s’ha aguantat per un fil després que la núvia amenacés de cancel·lar-se per aquesta pèrdua. La tieta l’hauria convençut per seguir endavant, un consell que ha acceptat com a homenatge a l’àvia. L’última novetat és el canvi de decisió de Kiko Rivera, el seu cosí, que assegura que està destrossat i que no es veu capaç d’acudir a la celebració: “Kiko li ha demanat a Anabel que suspengui la boda perquè considera que ningú té el cos com per fer una boda, que ja hi haurà temps més endavant de fer la festa. Ella li ha dit que vol celebrar-la igualment i Kiko ha decidit no acudir, el que també implica que la seva dona i les filles rebutgin la invitació”, han explicat a Sálvame. Kiko, en el seu perfil d’Instagram, deia que estava “amb zero ganes i destrossat en cos i ànima“, pero prou bé com per promocionar la nova cançó.

Kiko Rivera assegura que està destrossat / Instagram

Cal recordar que Anabel Pantoja ha signat una exclusiva amb la revista ¡Hola! que implicava que Kiko aparegués amb ella a les fotografies, així que caldrà veure què passa al final. Des del programa del cor s’ha insinuat que Anabel hauria seguit endavant amb la boda per no perdre l’oportunitat de guanyar els diners que li ha promès el mitjà, el que l’ha enfadat de valent: “Espera, que no llegeixo bé. Comercialitzo amb una pèrdua? Quan? On? No es pot tenir tan poca empatia”.

També ha volgut respondre a la negativa del seu cosí a acudir a la cerimònia: “Entenc a Kiko perfectament. La seva situació actual i el seu estat no és el meu. Ell em va demanar perdó per no venir a la boda i el vaig entendre. Em fa ràbia, però entenc la seva decisió i la d’Irene. Sempre voldré el millor per a ell. Aquí s’acaba el tema. I qui digui el contrari, que m’ho digui. Aquells que no estiguin d’acord amb la meva decisió, totalment respectable, de part meva que beguin un got d’aigua”.

Una boda que arriba en un moment molt dolent per a la família, que intentarà evadir-se en una cerimònia plena d’absències destacades. Aquesta tarda es publicarà la primera imatge de la núvia vestida de blanc, però la resta de fotografies es reservaran per a la publicació de la revista del pròxim dimecres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa