El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa assegura que ha rebut moltes amenaces: “Una persona de seguretat dormia al meu sofà”
  • CA

Ana Rosa Quintana ha centrat l’inici del seu programa en les amenaces que han rebut alguns polítics i ministres aquests últims dies. La presentadora es mostrava dura amb ells i aprofitava per treure a la llum una revelació personal en aquest sentit, que ella també ha rebut amenaces.

Ha reconegut que va ser una època molt complicada en la qual va sentir molta por: “Vaig haver de tenir una persona de seguretat dormint al sofà de casa meva. No li ho vaig dir a ningú perquè vaig considerar que era millor no fer-ho públic… Fa molt de temps, però encara recordo la sensació d’haver de contractar seguretat privada per protegir-me”.

“La policia sap què ha de fer. Aneu a la policia, ells començaran a investigar i et diran què has de fer”, aconsellava després de treure a la llum aquest episodi. Aquest succés no ha estat aïllat, per això, ja que Ana Rosa assegura que ha rebut missatges amenaçadors més d’una vegada per expressar la seva opinió: “Això no es pot consentir”.

Ana Rosa Quintana reconeix que ella també ha rebut amenaces / Telecinco

Una confessió que arriba poques hores després de la de Carme Chaparro, la presentadora d’Informatius de Cuatro. En el seu cas, va revelar que va rebre amenaces i missatges anònims d’un assetjador. Finalment descobriria la seva identitat, però mai no li hauria dit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa