El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón vol tornar a televisió com a protagonista d’una sèrie
  • CA

Ana Obregón va ser el reclam principal de les campanades de TVE. L’actriu reapareixia en televisió per primer cop després de la pèrdua del seu fill, Álex, que moria el passat mes de maig víctima d’un càncer. Ana va pronunciar un discurs molt emotiu a favor de la investigació del càncer, així com també va voler dedicar unes paraules molt tendres al seu fill. El resultat? Tot un èxit d’audiència i de seguiment a la xarxa, que va omplir-se de missatges d’ànims cap a ella.

És per això que la representant d’Obregón hauria començat a negociar més feines per a ella. De fet, Informalia treu a la llum que Susana Uribarri estaria preparant una bomba per a ella. Volen trobar un projecte perfecte, conscients que suposarà el seu retorn al món de la interpretació. I què millor que aconseguir que participi en una sèrie? I no només això, sinó que la protagonitzi.

Expliquen que estarien negociant una sèrie de tretze capítols que podria ampliar-se en cas que funcioni i tingui audiència. Encara no s’hauria filtrat el títol ni la trama, el que té sentit si volen que aconsegueixi encara més expectació mediàtica. Si arriben a un acord, voldrien començar a gravar aquesta primavera per emetre-la com més aviat millor.

De moment han descartat que Ana torni al teatre. Diuen que encara no se sent preparada per al contacte amb el públic, però que també ho tindrien present de cara a un futur cada cop més pròxim. De fet, l’abril passat s’havia d’estrenar una obra que tenia l’intèrpret entre les protagonistes. El delicat estat de salut del seu fill va forçar-los a suspendre-la momentàniament, però tindrien previst recuperar-la.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa