Ana Obregón no deixarà el dol en el vestit de les Campanades, però no serà negre

L'actriu només ha revelat el nom del dissenyador del seu vestit de les Campanades, però res més

Ana Obregón va reaparèixer de nou aquest divendres en la presentació de la programació nadalenca d’RTVE. Juntament amb Anne Igartiburu, amb qui donarà les campanades d’enguany, va tornar a tenir unes paraules per a tots els espectadors de la cadena i la veritat és que va aconseguir de nou empatizar amb tots els seus seguidors. Un any difícil per a l’actriu, després de la pèrdua del seu fill Aless Lequio, però que no ha aconseguit que perdi aquesta il·lusió que sempre ha demostrat tenir.

En la conversa que va mantenir amb Anne Igartiburu, al principi no es va voler treure la mascareta, però al final va accedir ja que s’estaven respectant totes les mesures de seguretat pertinents. I en la seva defensa, va al·legar que enguany passaria la Nit de Nadal amb els seus pares i que no volia contagiar a ningú: “La veritat és que enguany no podria suportar més pèrdues, passarem la Nit de Nadal junts”.

Ana Obregón donarà una sorpresa a tots els espectadors ja que apareixerà vestida amb un conjunt d’Alejandro de Miguel sense deixar de banda el dol per la mort del seu fill, però no serà de color negre: “Jo segueixo el dol, però el vestit no serà negre, serà un dol en una altra cultura i no dono més pistes, serà d’Alejandro de Miguel”, ha avançat.

I és que com ja ha confessat la biòloga més famosa, el que pretén en aquest nou any és: “Deixar el dol, deixar les llàgrimes i que la gent vegi aquesta esperança que és difícil de trobar, però renovar la il·lusió… és que la il·lusió o la renoves o marxes, hem de renovar-la tots”.

Nou comentari