El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’espectacular reaparició d’Ana Obregón en el seu primer acte públic
  • CA

Ja fa mig any que la popular actriu i presentadora Ana Obregón va perdre el seu fill Aless Lequio com a conseqüència del càncer. I durant tots aquests mesos Ana Obregón ha desaparegut del focus mediàtic, i no ha fet acte de presència en cap plató de televisió o esdeveniment social. Però ara ha decidit reaparèixer per donar les Campanades a TVE. I abans que això passi, el proper 31 de desembre, ha assistit a la presentació de la programació nadalenca de la cadena pública espanyola.

Intentant somriure, i conscient de ser el focus d’atenció per a la gran majoria de mitjans de comunicació que han assistit a la convocatòria d’RTVE -on s’ha pogut veure entre d’altres a Alaska, Chenoa, José Mota o Anne Igartiburu- la biòloga ha demostrat una vegada més la seva professionalitat i ha posat pacientment per a l’objectiu dels fotògrafs.

Ana Obregón | Europa Press

Espectacular amb un elegant i ajustat vestit negre de tall midi, amb un discret escoti cor i detalls joia i les espatlles a l’aire, Ana ha lluït a més unes impressionants joies, destacant unes arrecades llargues de brillants que destacaven encara més la seva bellesa. Amb un discret maquillatge, i la seva rossa cabellera a l’aire, l’actriu ha intentat somriure mentre posava com només ella sap fer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa