Ana María Aldón revela el seu drama familiar durant la Nit de Nadal

Ana María Aldón no ha pogut viure una Nit de Nadal feliç i en família com tenia previst. Ha estat ella mateixa qui ho ha explicat en diverses publicacions al seu compte d’Instagram. En la primera imatge que ha penjat surt amb el seu fill en una fotografia, i on ha escrit: “Amb la il·lusió que tenia que aquesta nit ve el Pare Noel, i al final som a l’hospital amb 39,5 de febre”.

“Estem el nen i jo tancats a l’habitació perquè estem esperant el resultat de la PCR, i fins que no tinguem el resultat no ens podem asseure tots junts a la taula, perquè els altres ens hem fet test d’antígens i som negatius però el nen encara està esperant el resultat, amb 39,5 de febre”, ha continuat explicant.

Ana María Aldón plorant | Telecinco
Ana María Aldón plorant | Telecinco

La dona d’Ortega Cano continuava retransmeten la nit en directe i unes hores després tornava a donar explicacions als seus seguidors: “Són les dotze de la nit i encara no tenim el resultat, estic a punt de treure’m tota la roba i el maquillatge i posar-me el pijama”. A les dues de la matinada encara tenien el resultat de la prova, tal i com ella mateixa s’ha encarregat de penjar a les xarxes.

Finalment, el nen va donar positiu en coronavirus, demanera que ni Ana María Aldón ni ell van poder celebrar el Nadal com esperaven, reunits amb tota la família i feliços per l’arribada del Pare Noel.

Comentaris

    M'importa una merda Desembre 26, 2021 | 21:25
    M'importa una merda

Nou comentari