El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així va ser la nit en què es van conèixer Antonio David i Marta Riesco
  • CA

Continuen les informacions sobre la nova parella formada per Antonio David Flores i Marta Riesco. I ara ha estat Miriam Saavedra la que ha relatat al programa ‘Sálvame’ com va ser la nit en què tots dos es van conèixer. Va ser en una discoteca de Madrid i ella hi estava present.

“Jo vaig conèixer a Marta l’any 2018, quan vaig sortir de ‘Gran Hermano’, però ella es va apropar a mi per interès, i m’ho ha demostrat amb el temps, volia treure’m notícies i exclusives”, ha començat explicant Míriam, que ha dit que van ser realment molt amigues.

Kiko Hernández i Míriam Saavedra | Telecinco

La primera trobada va ser a la discoteca madrilenya ‘Oh My Club’ i Míriam Saavedra ha assegurat que “l’actitud d’Antonio David no era l’apropiada d’un senyor casat”. “No els vaig veure fent-se petons, només els vaig veure molt a prop, lligant”, ha continuat explicant, i ha afegit: “Ella estava tota l’estona pendent d’ell, i si ell parlava amb algú altre ella s’emprenyava”.

“Ella es va quedar fins molt tard amb ell a la discoteca”, ha recordat. A més, ha explicat que un temps després va parlar amb Marta sobre Antonio David: “Ella el defensava sempre, i deia que era molt bon pare. I, a més, em va dir que li encantava però que ella no tenia històries amb homes casats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa