Expectació per les campanades de TV3 l’any després de l’episodi dels vestits

S’acosten les campanades de Cap d’Any i tothom recorda les de TV3 de l’any passat per dues coses: havien de marcar el punt i final d’un any terrible i marcar l’inici d’un any més esperançador, i per la seva posada en escena, sobretot pels vestits que van dur Lídia HerediaHelena Garcia Melero i Cristina Puig. Un any després sabem que el 2021 ha estat relativament millor que el 2020, però que la pandèmia no ha desaparegut, ni de bon tros, de les nostres vides. I la posada en escena d’aquest any serà tan comentada?

Les presentadores de les Campanades del 2020 / TV3
Les presentadores de les Campanades del 2020 / TV3

Heredia, Puig i Garcia Melero van ser batejades com les ‘Spice Girls‘ de Catalunya, pels seus vestits estrambòtics i que les feia semblar un grup de música pop de finals dels anys 90 i principis del segle XXI. A més, uns ventiladors que feia que els seus cabells es moguessin com en un videoclip no ajudaven gaire a deixar de banda aquesta idea.

Elena Gadel i Llucià Ferrer, els presentadors de les campanades d’aquest any / TV3

Enguany serà el torn de l’actriu i cantant Elena Gadel i del presentador Llucià Ferrer. Tots dos presentaran junts les campanades d’aquest Cap d’Any a TV3. Fa uns dies la parella va passar pel programa Preguntes Freqüents (FAQS), presentat per Cristina Puig, una de les presentadores de l’any passat. Tot i que no van voler fer cap avançament sobre quina seria la indumentària d’aquella nit, sí que van deixar clar que hi ha molta expectativa després del que va passar ara fa un any. “És que no puc dir res perquè no l’he ni vist, l’estan fent a mida. Només n’he vist un dibuix”, va argumentar Gadel.

Puig els va recomanar que, segons com vagin vestits, portin mitges o algun tipus de roba que els faci protegir del fred, ja que enguany també es farà a l’aire lliure, com s’acostuma a fer. De fet, els va ensenyar les malles tèrmiques que ella havia portat perquè l’any passat, en aquestes dates i a diferència d’aquest any, feia molt fred. I a més a més es van fer les campanades al Tibidabo.

De tota manera, en resposta a les crítiques que hi va haver, tant respecte dels vestits com pel fred, Cristina Puig va tornar a defensar el disseny de la peça espectacular –com ja va fer en el seu moment en declaracions a El Món– que duia i va assegurar que no van passar fred perquè cadascuna de les tres presentadores tenia als peus un potent calefactor, que també va ensenyar al FAQs. “Deien que quin fred que devíem tenir amb aquell vent, i era el vent d’aquests aparells, que si els utilitza la Shakira, no passa res“, va dir.

Sigui com sigui, l’escenari d’enguany serà el passeig de Maria Cristina de Barcelona i la previsió meteorològica és molt més benigna. Per tant, és previst que faci molt menys fred.

Comentaris

    Carmen Desembre 29, 2021 | 18:29
    Totes tres van estar perfectes i molt elegants.

Nou comentari