El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una mare dedica els seus últims mesos de vida a buscar família per a la seva filla
  • CA

 

“Tinc sis mesos per trobar una nova mare per la meva filla amb discapacitat abans de morir”. Aquestes són les dures declaracions de Vicky Pickard, mare d’una nena amb discapacitat, que està dedicant els últims mesos que li queden de vida a buscar una família per a la seva filla. Jessica pateix problemes cerebrals, cardíacs i té moltes dificultats per empassar, el que li impedeix portar una vida normal i valer-se per si mateixa. 

 

“Tan aviat com el meu cirurgià va dir que era càncer de pàncrees, sabia que anava a morir”, admet Vicky. “Vaig sentir pànic total i absolut l pensar en Jess. És el pitjor malson de tots els pares, però sobretot a causa de la discapacitat de Jess”. 

 

 

“Els meus pares són superherois, però ja tenen 70 anys i no estaran per sempre per cuidar Jess”, assegura Vicky. L’ONG Guideposts està ajudant-la a buscar una nova família i esperen que sigui algú proper a Jessica.

 

“Ens trobem amb una família encantadora mitjançant Guideposts però vivien massa lluny”, assegura Vicky. “Sóc filla única, així que no tinc germans. No vull pressionar a ningú, però “m’encantaria que fos una família que ja conegui”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa