El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Deixa el cotxe mal aparcat i la policia el fa explotar
  • CA

Un jove parisenc de 25 anys es va trobar amb una desagradable sorpresa després de deixar el seu cotxe en una parada de taxis a la capital francesa, la nit de dijous a divendres de la setmana passada. Segons informa Le Parisien, el noi va deixar el seu Porsche mal aparcat i la resposta de la policia francesa va ser detonar el capó del vehicle. Aquest model té el maleter a la part de davant, al capó.

 

Pel matí, el noi no es va veure en condicions d’agafar el cotxe i va deixar-lo en el mateix lloc, mal aparcat. Cap al migdia, i davant l’absència del seu propietari, un equip policial va detonar un explosiu al migdia per les sospites que li generava el luxós cotxe estacionat en un aparcament prohibit. Le Parisien ho atribueix a l’estat d’emergència decretat a França davant l’alerta terrorista. 

 

Tot i això, la policia, abans de detonar el cotxe, es va poder posar en contacte amb el conductor i li va comunicar que anés a buscar el seu vehicle. Tot i això, quan el jove va arribar, ja es va trobar el capó del seu Porsche, valorat en 150.000 euros i pràcticament nou, rebentat. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa