El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cotxes de superluxe, viatges exclusius i dones objecte, la vida del magnat Tony Toutouni
  • CA

 

El multimilionari Tony Toutouni s’encarrega dia a dia de narrar la seva vida d’excessos i ostentacions sense límits ni miraments en les que ell mateix, les dones objecte, els cotxes, iots i rellotges de superluxe, són els protagonistes. I és que Toutouni va explicar en una entrevista al Daily Mail que la seva manera de viure: “és un estil de vida que tot home vol viure” i en el seu perfil d’Instagram cita: “Vaig fer un munt de diners, així que per distracció puc gaudir de la meva vida mentre cabrejo a tothom“.

  

 

 

 

  

Com la majoria dels milionaris ostentosos, Toutouni, exhibeix constant fragments de la seva frívola vida en les xarxes socials, especialment a Instagram, on compta amb 1,5mm seguidors i en la que es presenta com a lunatic_living. El mateix empresari forma, en moltes ocasions, part de les seves imatges envoltat de bitllets de 100 dòlars, amb vehicles d’alta gamma i amb dones en postures de submissió i d’exhibició sexual i que sovint són fetes servir com a taula de sushi, o com a fruiters, entre altres coses. 

  

 

 

 

 

 

  

Toutouni, que posseeix diversos clubs nocturns i restaurants, utilitza recurrentment en els textos que acompanyen les imatges un Fuck you. L’individuo que explicar que va sortir “amb moltes, moltes dones” i que ser jove a “Los Angeles i tenint-ho tot, no és tan difícil aconseguir a la noia que un vol“.

 

 

 

 

 

  

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa