El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Com comprar productes eròtics en rebaixes?
  • CA

 

Les rebaixes cada cop comencen abans i, sense dubte, es tracta d’un període ple d’oportunitats, on pots trobar allò que busques i, fins i tot, el que no sabies que necessitaves. Les botigues eròtiques també se sumen a aquesta campanya passades les festes de Nadal, amb l’objectiu de promoure la venda de productes. És un bon moment per adquirir-los, tenint en compte que els descomptes acostumen a ser molt interessants i el 14 de febrer està a tocar, una data rellevant per a moltes parelles.

 

Tot i així, cal anar amb compte a l’hora de fer-se amb joguines o cosmètica eròtica durant les rebaixes, ja que els preus fer-nos oblidar alguns aspectes importants sobre aquest tipus de productes. El primer consell és evitar les webs d’ofertes, ja que no són venedors especialitzats en articles eròtics i no poden assessorar-te correctament.

 

La millor opció, per tant, és visitar botigues eròtiques, online o bé físiques. L’avantatge de les botigues físiques és que, en molts casos, pots veure el producte, tocar-lo i fer-te una idea de com és. D’altra banda, les botigues online garanteixen discreció i comoditat. En qualsevol cas, és imprescindible conèixer els materials amb què està feta la joguina o com és la interfície. De vegades, també s’informa el consumidor del soroll que pot fer indicant la mesura en decibels.

 

Una bona manera d’assegurar-te que el preu és bo és comparar-lo amb el d’altres botigues similars. Tingues en compte també, en el cas de les botigues online, els costos d’enviament, que poden encarir la compra.

 

Per últim, no oblidis comprovar la garantia del producte i la política de devolució de la botiga. És possible que el producte que compres no sigui com t’esperes i has d’estar informat sobre com actuar en aquests casos i si la botiga permet fer devolucions i com.

 

No oblidis que, tot i que és un bon moment per comprar, cal tenir en compte la relació qualitat preu del producte per tal d’obtenir un bon article al millor preu. Recorda que sempre pots assessorar-te a les botigues per trobar la joguina que s’adapti millor a les teves necessitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa