El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos expressa el seu suport a Ana María Aldón: “Ortega Cano la va ferir”
  • CA

Terelu Campos ha tornat a parlar de la família Jurado-Cano. Ho ha fet en un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’: “Parlant de Rocío Jurado i Ortega Cano, l’altre dia vaig viure a plató un moment que no sé exactament com definir. No sé si Ana María Aldón va ser conscient del que va dir el seu marit, i amb quin sentiment, de Rocío Jurado. Tinc la sensació que en aquest moment no li va donar cap importància i que es va adonar quan l’endemà va veure les paraules del seu marit. La vaig veure com mirava el monitor i com la seva cara s’anava desencaixant plena de tristesa i els seus ulls s’omplien de llàgrimes“, ha començat escrivint.

I ha continuat: “Com a dona i com a persona, vaig entendre que, en aquests moments, no trobés el seu lloc al seu costat. En una de les publicitats em vaig acostar a ella i li vaig dir: ‘Ana, quan les històries no estan acabades s’idealitzen, i això és el que ha fet el teu marit. Aquesta història no l’ha acabat perquè no ha estat resolta’. Confesso que vaig sentir de molt a prop el seu dolor”.

A més, la filla de María Teresa Campos assegura que “hi ha gent que diu que tot el que ha fet ella ha estat un paperot i que per què ara passa això quan ella sap que ell sempre està envoltat d’imatges i de cançons de Rocío Jurado. Una cosa és viure això en la intimitat i una altra cosa públicament. Encara que el seu marit no va voler ferir-la, la va ferir. Espero que Ana es trobi millor i que entengui que ella ha construït amb ell una família amb un fill meravellós”.

I conclou Terelu: “Malgrat tot, entenc la petjada que Rocío Jurado ha deixat en José i que s’hagi quedat amb les coses bones que ha viscut amb ella, que és el que tots fem quan una història queda inacabada. Estimada Ana María, et dono el meu suport i la meva compressió”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa