El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marlaska ascendeix un comissari veterà d’Euskadi com a cap de la divisió Econòmica
  • CA

Canvi clau en l’estructura de comandament uniformat del Cos Nacional de Policia El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha ascendit el comissari principal Julio Casal Jiménez a cap de la poderosa Divisió Econòmica i Tècnica de la Policia Nacional. Fins ara era el secretari general d’aquesta divisió i havia passat amb anterioritat per un càrrec a la Secretaria d’Estat de Seguretat.

Casal Jiménez va ingressar a la Policia en l’any 1980, i el seu primer destí va ser la Prefectura Superior de País Basc, on va romandre fins a l’any 1995. Posteriorment va desenvolupar diversos llocs de responsabilitat fins que, després del seu ascens a comissari el 2010, va ser destinat a la Comissaria Provincial de Tarragona.

Va exercir el càrrec de sotsdirector general adjunt de l’Organisme Autònom de Gerència d’Infraestructures i Equipament de la Secretària d’Estat de Seguretat. És a dir, signava les compres de material pel cos. Va ser cap de la Unitat Central d’Intel·ligència de la Comissaria General d’Informació el juny de 2019.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa