El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
VÍDEO | Continua l’aparatosa recerca dels desapareguts del vaixell bolcat a Castelló
  • CA

Unes 150 persones han participat les darreres hores en l’operatius de rescat de les dues persones desaparegudes després de bolcar un vaixell aquest divendres al Port de Castelló. En l’accident tres persones han quedat ferides. Dues han estat traslladades a l’Hospital General de la capital de La Plana, segons PortCastelló.

Segons el centre hospitalari, els ferits són un home de 46 anys de nacionalitat espanyola que està ingressat a la UCI amb pronòstic greu; un altre home de 31, en estat lleu, ha estat atès a Urgències, també espanyol, i una tercera persona assistida no ha calgut portar-la a l’hospital.

En l’operatiu de recerca hi partcipaven efectius del Consorci Provincidal de Bombers de Castelló i dels bombers municipals, bussos de rescat, personal d’emergències, Guàrdia Civil, policia portuària, remolcadors, Creu Roja i Salvament Marítim, segons PortCastelló.

Els desapareguts són una persona del servei d’estiba i un altra de la tripulació del vaixell Nazmiye Ana, l’embarcació que va bolcar quan feia operacions de càrrega de contenidors al moll Centenari del recinte portuari de Castelló, per causes que encara es desconeixen. El vaixell ha quedat en posició de quilla al sol, és a dir, tombat de costat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa