El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un camioner mata un operari a l’AP-7 i fuig
  • CA

Treballava en un tram en obres de l’AP-7 de matinada. Recollia els cons del carril tallat amb un company. De fet, per tant, estaven tornant a obrir el carril a la circulació progressivament. Les obres estaven a punt d’acabar-se i de sobte es va acabar tot per a ell. Un camió va passar a tota velocitat i se’l va endur per davant. En uns segons era mort, davant del seu company, que va veure fugir el camió. El camioner, després de l’envestida ni tan sols es va aturar, va continuar a tota velocitat.

Va passar pels volts de dos quarts de cinc de la matinada a l’altura de Castellet i la Gornal, en la calçada de circulació en direcció sud, cap a Tarragona. El vehicle era un camió frigorífic que va passar rabent, va envair el carril tallat, es va emportar per davant diversos cons i va fregar el petit camió que utilitzaven els operaris, un dels quals va ser atropellat mortalment.

El camió frigorífic, però, també va quedar malmès. Per això el camioner sí que es va aturar a la següent àrea de descans de l’autopista, on el camioner, de 47 anys, va ser localitzat pels Mossos d’Esquadra i detingut. Li imputen un delicte de d’homicidi per imprudència greu i abandonament del lloc de l’accident. La prova d’alcoholèmia que se li va fer va donar negatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa