El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben el lladre amagat dins el sac de dormir
  • CA

És lleig robar, però a més pot ser ridícul, si intentes fugir amb tècniques que són un nyap. Aquest és el cas dels dos detinguts ahir mentre robaven un pis a Amposta. Segons ha explicat la policia catalana, eren dos quarts de tres de la matinada quan els veíns d’un edifici del carrer Europa de la capital del Montsià van alertar que dos individus havien entrat en un pis. En arribar els Mossos, van constatar que la porta estava forçada. Segurament amb un tornavís que els pispes s’havien deixat sobre la taula.

 

La patrulla va continuar les perquisicions per localitzar els sospitosos. Els agents van notar respiracions sobtades i una porta semioberta. Un punt on van localitzar amagat un dels lladregots. Però encara en quedava un, que encara va ser més fàcil de localitzar. S’havia amagat dins un sac de dormir. Un amagatall poc efectiu perquè el bulto que feia va fer sospitar als policies.

 

Tot i això, els lladres van intentar argumentar la seva presència al pis que la policia titlla “d’incongruents explicacions”. Van ser detinguts per una  temptativa de robatori amb força. Ambdós van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.els arrestats són dos homes de 24 i 33 anys de nacionalitat marroquina i veïns d’Amposta. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa