Un pastor de l’Església Pentecostal Unida Europa detingut per abusar d’una menor

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home al Vendrell, al Baix Penedès, per haver abusat sexualment d’una jove menor d’edat. Tal com ha avançat el diari La República Checa i han confirmat fonts policials, l’home va ser arrestat i traslladat a la comissaria aquest divendres i avui ha passat a disposició judicial com a presumpte autor dels fets. El diari també explica que es tractaria d’un home que exercia de pastor de l’Església Pentecostés Unida Europa. A més, relata que el detingut s’hauria aprofitat del seu càrrec per accedir a la víctima, de la qual hauria abusat sense el seu consentiment.

El gerent d’un cinema també s’aprofitava del seu càrrec per abusar de menors

A banda, aquest divendres el Tribunal Suprem ha confirmat la pena de 23 anys i vuit mesos de presó al gerent d’un cinema del Masnou que durant anys va abusar sexualment de diversos menors d’edat que treballaven repartint publicitat de l’establiment. L’home, que ara té 76 anys, hauria comès els abusos entre el 2007 i el 2011, segons la justícia. Tot i que ell va negar els fets, les declaracions de les víctimes i les nombroses proves trobades al seu domicili i en una sala del cinema, com restes d’ADN, un lubricant i altres, han portat a la seva consideració de culpable.

Segons el tribunal, el 2005 va contractar un noi de 14 anys i durant el 2008 va portar el jove i un amic d’aquest a sopar a Barcelona i després a un pis seu de Sant Just Desvern. Va contractar una prostituta que inicialment va tenir relacions sexuals amb l’amic del menor. Després ho va fer amb aquest jove i finalment va ser l’empresari el qui va fer una fel·lació al menor sense que aquest inicialment ho consentís.

El tribunal l’absol d’alguns dels delictes de prostitució, corrupció de menors i exhibicionisme. Tenint en compte les dilacions indegudes, els magistrats el condemnen a quatre anys per abús sexual amb penetració, 17 anys pel mateix delicte continuat i amb prevalença amb dues víctimes més, i dos anys i vuit mesos per prostitució i corrupció de menors, amb una multa total de 8.400 euros. Tampoc es podrà apropar o comunicar amb les víctimes durant diversos anys. A més, haurà d’indemnitzar a quatre víctimes amb 46.500 euros en total, 30.000 dels quals per a la primera víctima.

Nou comentari