El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detingut per oferir 12.000 euros per matar l’excunyada
  • CA

Un home de seixanta anys i veí de Lleida va ser detingut aquest divendres per haver ofert 12.000 euros a un company de la feina perquè matés la seva excunyada. El company de feina va acceptar un avançament de 3.000 euros en metàl·lic i poc després va desplaçar-se fins a la comissaria per denunciar l’oferta que havia rebut, segons informa Europa Press. El denunciant es va presentar a la comissaria dijous al vespre, i la detenció es va produir al matí següent.

No és el primer cas recent d’intent d’assassinat a mans d’un sicari a Catalunya. A l’octubre, la policia nacional va detenir tres persones a Terrassa per haver planejat l’assassinat d’un empresari rival al Baix Llobregat. En aquest cas, anaven a oferir 15.000 euros a un sicari professional. La policia va tenir coneixement dels fets arran d’una informació anònima que van rebre a comissaria. L’empresari que havia de ser la víctima dels tres detinguts era un exsoci de l’autor intel·lectual de l’assassinat. Estaven enfrontats per desavinences en la seva anterior etapa en què compartien un negoci i presumptament el volia matar perquè s’havia convertit en la seva competència directa.

Per arribar a un sicari, l’autor intel·lectual va pagar 5.000 euros a una persona del seu entorn familiar perquè es posés en contacte delinqüents de la zona on vivia perquè els ajudessin en la recerca d’un sicari que acceptés matar l’empresari del Baix Llobregat. Aquest familiar va contactar amb un amic seu, a qui va pagar 5.000 euros més perquè contractés el sicari, que s’havia d’encarregar de l’execució a canvi de 15.000 euros. L’assassinat, però, va ser frustrat per la policia nacional en rebre una informació anònima.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a octubre 19, 2021 | 02:03
    fat boy octubre 19, 2021 | 02:03
    Tants dinars de Nadal al final tenen consequencies...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa