El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor un dels fundadors de Jazztel per intoxicació de gas a la Vall d’Aran
  • CA

El cofundador de Jazztel Miguel Salis ha mort per una intoxicació de gas a casa seva a Naut Aran, a la Vall d’Aran. La mort de Salis, de 63 anys, ha estat confirmada pels Mossos d’Esquadra, ha informat l’agència ACN. L’home va ser traslladat a l’Espitau dera Val d’Aran de Vielha aquest dissabte. Abans, els tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques li havien practicat maniobres de reanimació, sense èxit. A més d’ell, en l’accident també va resultar intoxicada un altra persona, una dona, que també es va trobar inconscient a l’habitatge de la localitat de Bagergue. La dona va ser traslladada a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets i la hipòtesi que guanya força és que es tractaria d’una mala combustió.

Després de la seva trajectòria a Jazztel, Salis es va introduir en el sector de les energies renovables amb les empreses Eolia Renovable i Indigo Energías Renovables. En el seu currículum figura també la fundació d’una empresa financera, Kira Ventures, creada el 2017 i també dirigida al sector de les energies renovables.

Persones que el coneixien han expressat el seu condol a través de les xarxes socials. “Ha mort el meu millor amic i soci, el gran Miguel Salis, amb qui vam fer Jazztel, Ya.com, Eolia Renovables i Barter. Va morir en un tràgic accident per una fuga de gas a Baqueira. Sense Miguel la nostra vida no serà la mateixa”, ha dit Martin Varsavsky, un els socis de Salis.

D’altra banda, aquest cap de setmana s’ha produït un altre incident relacionat amb gas. Un pis de Sitges (Garraf) ha cremat aquest dissabte després de produir-se la deflagració d’una estufa de butà, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del succés s’ha rebut a les 11.08 hores en un habitatge situat a l’avinguda Camí dels Capellans. Sis dotacions dels Bombers s’han desplaçat al lloc i han extingit les flames. Els veïns ja han pogut retornar als domicilis i el SEM ha assistit tres policies locals, afectats pel fum i que han estat donats d’alta in situ. En paral·lel, un altre incendi en una casa de Piera (Anoia) ha deixat un jove de 16 anys ferit lleu per inhalació de fum i evacuat pel SEM a l’Hospital d’Igualada. El foc ha cremat totalment un menjador en un habitatge unifamiliar del carrer Assutzena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa