El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor en caure del patinet elèctric que conduïa
  • CA

Un home de només 38 anys ha mort en caure del patinet elèctric que conduia. Els fets han succeit al carrer Eduard Maristany de Sant Pere de Ribes aquest dissabte al migdia, segons ha informat l’ajuntament de la localitat en un comunicat. La causa sembla ser que ha estat una imprudència per part del conductor, que duia un objecte entre les cames mentre anava en patinet. Aquest, en relliscar i caure a terra, ha provocat de retruc la caiguda del jove, que s’ha donat un cop mortal al cap contra la vorera.

L’home ha estat auxiliat ràpidament per dos professionals sanitaris que es trobaven a prop del carrer on s’han produit els fets, però no han pogut fer res per salvar-li la vida, ja que ha mort de manera gairebé instantània, com han certificat els professionals. Dos efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat al lloc dels fets, però no han pogut fer res per salvar-li la vida. El consistori ha lamentat l’accident mortal d’un dels seus veïns i ha enviat “condol i escalf” a la família i amics.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a octubre 17, 2021 | 06:24
    ciutadà octubre 17, 2021 | 06:24
    Els patinets, les bicicletes, i tots aquess estris no son cap joguina. A veure quantes morts més haurem de lamentar abans les autoritats se'n donin compte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa