El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor la passatgera d’un turisme en un xoc frontal a l’Empordà
  • CA

La passatgera posterior d’un turisme ha mort en un xoc frontal a la GIV-6303 a Armentera (Alt Empordà) registrat aquesta tarda. La víctima enfila fins a 132 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Segons informa el mateix Servei Català de Trànsit els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre quan passaven quatre minuts de tres quarts de quatre. Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes han col·lidit frontalment. Com a conseqüència de l’accident, la passatgera posterior central d’un dels dos turismes ha mort.

En aquest vehicle, hi viatjaven quatre persones més, de les quals una ha resultat ferida greu i les altres tres, menys greus, totes traslladades a l’hospital Josep Trueta de Girona. Pel que fa a l’altre turisme, el conductor i únic ocupant ha resultat ferit greu i ha estat traslladat en helicòpter al mateix centre hospitalari.


Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).La via ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa. Els Mossos continuen fent les perquisicions per entendre com s’ha registrat el sinistre mortal.

Amb aquesta víctima s’arriben als 132 morts en el balanç provisional d’enguany, només a quatre dies del final de 2022. Un any especialment cru a les carreteres sobretot pels motoristes, víctimes d’un de cada tres accident segons la mateixa estadística que manega el departament d’Interior. Trànsit demana precaució, sobretot en aquestes dates de força moviment en vies interurbanes i amb operacions de gran format com les operacions tornada i sortida per a les celebracions nadalenques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa