Mor un motorista a Massanes i detenen el conductor d’un cotxe implicat

?Amb aquesta víctima, ja són 12 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

El conductor d’una motocicleta ha mort aquest diumenge a Massanes i un dels conductors d’un turisme implicat en l’incident ha estat detingut per homicidi imprudent. L’avís als Mossos d’Esquadra s’ha produït a les 10h i el sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 12,1 de la carretera GI-555, en sentit Hostalric. Dos cotxes han estat implicats a l’accident.

Un home de 35 anys ha estat detingut per imprudència greu i homicidi imprudent per haver fet un avançament prohibit en línia contínua. En direcció contrària hi circulava una motocicleta que s’ha vist obligada a esquivar el turisme per evitar la col·lisió frontal i ha sortit de la via. El motorista ha caigut en un terraplè i ha mort a causa de l’accident. El detingut ha donat negatiu a les proves d’alcohol i drogues.

S’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i una dotació de Bombers, així com un helictòpter i una ambulància del SEM. Per altra banda, s’està donant un pas alternatiu a la GI-555 a Massanes i això provoca retencions en tots dos sentits. 

 

Nou comentari