El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’alcalde de Torroella de Montgrí insinua que l’origen del foc podria ser en una línia elèctrica
  • CA

L’alcalde de la localitat de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha explicat aquest matí que de moment considera l’opció que la causa de l’incendi que ja ha cremat 100 hectàrees al massís del Montgrí sigui una línia elèctrica que passa aprop del punt d’origen del foc.

També ha afegit que pel que sembla, la causa de l’incendi no sembla ser una negligència, ja que l’origen del foc ha estat en una zona gairebé inaccessible. Així ho ha explicat aquest matí a Catalunya Ràdio.

“Hem de veure quin és l’origen del foc, però segurament no és una causa humana, ja que l’indret on va començar és molt inaccessible. Per allà hi passa una línia elèctrica, i és una de les opcions que valoren i que hauran d’investigar els agents rurals”, ha explicat Colomí.

Pel que fa a les previsions de cara al dia d’avui ha assegurat que “són bones” i que aquesta nit s’ha treballat “molt bé”. També ha assegurat que d’aquí poc ja es podrà donar l’incendi per controlat si es compleixen les previsions i no hi ha cap contratemps. “Pensem que és qüestió d’hores poder donar l’incendi per controlat. Ara hem d’esperar els mitjans aeris perquè remullin tot el perímetre que ja està controlat”, ha finalitzat Colomí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa