Indignació al cos per mantenir les banderes hissades a les comissaries malgrat la mort d’una mossa

Polèmica interna

Malestar general i sonor al cos de Mossos. Centenars de xats de whatsapp i Telegram de membres del cos bullen per la indignació que ha generat la mort de la Loli, una mossa de l’ARRO de la Regió Metropolitana Sud atropellada per un conductor begut. Però a més, el sentir dels membres del cos encara s’ha incrementat més arran del que consideren una “manca de delicadesa” en el record de l’agent. Les banderes a les comissaries s’han mantingut hissades i no a mig pal, tot i haver-se convocat un minut de silenci. Una decisió que molts membres del cos no entenen perquè sempre que hi ha una mort s’arrien les banderes. Fonts del cos indiquen a El Món que s’han demanat explicacions del per què no s’han arriat a mig pal les banderes. El comunicat intern de Mossos deixa clar que “les banderes restaran alçades”.

El comunicat intern de dol per la Mossa/QS

Comentaris

  Arnau 04/06/2021 8:08 pm
  Era una dona que ha mort fora de servei; és a dir, com a particular. A més era dels Mossos d'Esquadra, però això no justifica banderes a mig pal. Quants senyals de dol, de caire particular, en cossos i grups especialitzats moren i no se'n fa això del mig pal: si mor un advocat o un metge, etc, en circumstàncies fora del seu àmbit. els respectius col·legis no han de baixar cap bandera. Si no, les banderes de país estarien abaixades. Tot el respecte com a persona i com a mossa, però no generalitzem ni sobrevalorem cap col·lectiu; i menys encara acceptar cap corporativisme inconvenient.
  David 04/06/2021 3:40 pm
  Segur que hi haurà un protocol al respecte (per exemple, per no haver mort en acte de servei) i han posat el comentari perquè no hi hagi confusió. Sinó no té sentit. Intento aplicar alguna lògica quan llegeixo una notícia. No m'agrada indignar-me per coses que m'imagino i que no sé.
  David 04/06/2021 3:37 pm
  Doncs jo estic d'acord amb l'escrit. Les banderes restaran si estan alçades. En canvi, si s'abaixen sumaran en la causa.
  I per que no han d'estar hissades? 04/06/2021 3:27 pm
  Com a molt la de la seva comissaria, i encara, perquè no va morir en acte de servei. A part d'això, D.E.P.
  ciutadà 04/06/2021 3:25 pm
  Un detall de péssim gust, propi de gent insensible i inhumana. De policies, vaja.
  David 04/06/2021 2:59 pm
  No tienen vergonya
   Anònim 04/06/2021 8:09 pm
   Qui les companys que protesten o la direcció del cos ?

Nou comentari