El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un home s’atrinxera i reté el fill i l’àvia a Sant Climent de Llobregat
  • CA

Un home s’ha atrinxerat aquest divendres a la tarda en un domicili a Sant Climent de Llobregat, al Baix Llobregat, i ha retingut el seu fill i una àvia. Els fets s’ha produït a dos quarts de set de la tarda, quan el pare ha trencat l’ordre d’allunyament i ha irromput en el domicili familiar. Els Mossos han activat el grup especial d’intervenció (GEI) per alliberar-los i han pogut detenir l’home. L’operació ha acabat passades les vuit del vespre sense que cap dels implicats hagi quedat ferit.

Ara fa un mes els Mossos van detenir un altre home que s’havia saltat l’ordre d’allunyament i amenaçava l’exparella, tot gràcies a una trucada al 112. La víctima anava en cotxe per Barcelona quan l’agressor va pujar d’improvís al seu vehicle i la va colpejar i amenaçar de mort. La dona va trucar al 112 i va deixar el telèfon activat, permetent que l’operador de sala fes gestions i localitzés l’origen de la trucada. La víctima va aconseguir sortir del vehicle i fugir corrents. Poca estona després, la policia catalana va trobar la dona afectada, que va interposar una denúncia dels fets. Els Mossos van arrestar l’agressor, de 41 anys i nacionalitat colombiana, que ja ha passat a disposició judicial i ha ingressat a presó.

Mesos abans un jove de 23 anys va retenir la seva exparella contra la seva voluntat al barri de Sant Andreu de Barcelona i la va agredir i amenaçar de mort. La víctima havia interposat amb anterioritat quatre denuncies contra ell, per fets similars. Els fets van començar cap a les 14.00 hores de dijous passat, quan l’advocada de la víctima va alertar els Mossos que el detingut, que tenia vigent una ordre d’allunyament, havia contactat amb la víctima per quedar-hi. La volia veure amb l’excusa de retornar-li un telèfon i la va amenaçar de matar-la si avisava la policia. El jove va trucar a l’advocada i li va dir que portava una navalla i no dubtaria a matar la dona si no retiraven la denúncia interposada contra ell.Es va alertat el Grup d’Atenció a la Víctima (GAV), que en feia seguiment, i es va establir un dispositiu d’agents no uniformats per localitzar el jove, ja que es va donar fiabilitat a les amenaces de mort.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa