El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enxampats dos lladres habituals de pernils de luxe
  • CA

Els Mossos han detingut dos joves acusats de robar en una farmàcia i en una carnisseria. Dos lladregots reincidents que en la seva darrera malifeta van ser enxampats amb un botí força saborós, 15 pernils de luxe, fuets, mòbils i 3.000 euros en efectiu. Segons ha explicat la policia, els dos arrestats va començar la mitjanit del 13 de desembre i va acabar l’endemà, amb un intens balanç de danys i robatoris.

En primer terme, i seguint el relat policial, els dos joves van forçar la persiana metàl·lica d’una farmàcia situada a l’Avinguda de França de la ciutat de Girona. Un cop van tenir la persiana aixecada, van intentar trencar el vidre per accedir-hi. Però vet’ho aquí que va saltar l’alarma, es van espantar en veure arribar patrulles de la policia i van fugir de l’escomesa dels uniformats amb bicicleta. Les tasques d’investigació van poder identificar-los i arrestar-los l’endemà.

Pero poc va durar la pau dels detinguts. El mateix dia 14 els mossos de la Unitat d’Investigació de Girona els van tornar a detenir per haver entrat a robar en una carnisseria de Sarrià de Ter el passat 11 de novembre. Per entrar-hi van forçar la porta lateral de l’establiment, van trencar el pany de la persiana de ferro per aixecar-la, i van forçar els panys de dues portes de fusta.

De dins van sostreure 3.000 euros en efectiu de la caixa registradora, dos telèfons mòbils valorats en 1.600 euros, 15 pernils valorats en 250 euros cadascun, 10 fuets, ampolles d’alcohol i 4 formatges. Els lladres també es van endur dos cubells d’escombraries. El valor total del sostret ascendia a 9.135 euros.

Un dels dos detinguts, no era la seva primera experiència amb pernils. El passat 15 de novembre va ser arrestat per haver furtat el passat 14 d’octubre pernils valorats en 1.000 euros d’una carnisseria situada al carrer de Santa Eugènia de Girona. Aquesta detenció la va efectuar una patrulla de la policia local de Banyoles en base a un requeriment policial que havia emès la Unitat d’Investigació de Girona.

Els detinguts són dos joves de  27 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la ciutat, i estan investigats com a presumptes autors de dos robatoris amb força a interior d’establiment, concretament una carnisseria i una farmàcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa