El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enxampat al volant un menor begut i encocat
  • CA

 Situació inversemblant. Això és el que van viure els Mossos de Trànsit de Girona a les set del matí de dissabte. Segons ha informat la policia catalana, una patrulla va detectar al carrer Pla de la Seva de Fornells de la Selva un vehicle que circulava molt lent i am un cop ben visible a la part del davant del vehicle. La sorpresa va ser que en identificar el conductor van constatar que el conductor era menor, i sense permís de conduir. A més, tenia símptomes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques.

 

Les proves de l’alcohol van donar un resultat positiu de 0,87 mg/l en aire expirat. En fer la prova de drogues, també va donar un resultat positiu en cocaïna. Per aquest motiu, se li van obrir diligències penals com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, per conduir sense permís i sota la influència de l’alcohol i drogues.

 

En fer diverses comprovacions, els agents van esbrinar que els danys del cotxe s’havien produït en accidentar-se prèviament amb un contenidor en un carrer de Girona. El menor denunciat haurà de declarar properament davant la fiscalia de menors de Girona.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa