El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enxampat un camioner amb un imant al tacògraf
  • CA

Sense cinturó, animat de velocitat i amb un imant al tacògraf. Aquest és el repertori d’infraccions que hauria comès un camioner enxampat pels Mossos el passat 30 de maig a l’AP7. Segons la policia, el xofer, de 37 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Siviu (Romania), va ser detectat cap a la una de la matinada circulant “molt ràpid” i sense cinturó.

 

Els agents el van empaitar i aturar a fi de denunciar-lo per no portar el cinturó de seguretat. En fer una inspecció més exhaustiva del camió van observar que el disc tacògraf presentava alguna irregularitat en els temps de descans. Quan els mossos li van demanar explicacions sobre les possibles manipulacions del disc, el camioner va admetre que portava enganxat a la roda un imant d’uns 3 cm que manipulava els sensors electromagnètics del tacògraf. Els agents van localitzar l’imant en la cinquena roda, lloc on es troba el sensor de moviment.

 

Davant les evidències, els agents van detenir el camioner com a presumpte autor d’un delicte de falsificació de document públic. El detingut, que no té antecedents, va passar el mateix dia  a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa