Enxampat amb el cotxe a 170 km/h en una carretera local limitada a 80 a Amposta

L'infractor, d'uns 40 anys, ha estat denunciat penalment pels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un conductor al Montsià que circulava a 170 km/h per una carretera local limitada a una velocitat de 80 km/h. Segons ha detallat la policia catalana, la infracció es va produir ahir dissabte pels voltants de les 17 hores de la tarda al quilòmetre 4 de la TV-3408, paral·lela al Canal de la Ràpita i dins el terme municipal d’Amposta. El conductor, d’uns 40 anys, ha estat denunciat penalment.

Comentaris

    La meua opinió 18/04/2021 9:59 pm
    I aixó es noticia?, es tan greu?, dons depent, del lloc, del clima, del cotxe, i del conductor, es dona el cas que moltes persones que van a 80, van mirant el movil, distrets, amb coneixements de conducció molt baixos, amb cotxes molt insegurs, incapaços de esta concentrats en la carretera i la conducció, i un llarg etc, i aixó, no hi ha radar que ho detecti, les carreteres estan plenes de conducttors amb conductes molt perilloses, que no aurien ni de tenir carnet, peró el mes facil pels ineptes, es la obseció amb la velocitat, no existeix l'exces de velocitat, existeix la velocitat inadecuada, inadecuada al lloc, al clima, al asfalt, al cotxe, i a la preparació del pilot.
      Manel 19/04/2021 8:16 am
      Tens tota la raó, penso el mateix, s'esta criminalitzan la velocitat sense tenir en compte mes factors, molt mes perillosos, mases normes populistes, a Alemanya que es lliure a moltes autopistes que?, son tots uns criminals?,

Nou comentari