El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
En llibertat el detingut a Girona per conduir contra direcció amb un cadàver de copilot
  • CA

El Jutjat d’Instrucció 1 de La Bisbal d’Empordà (Girona) ha deixat en llibertat provisional a l’home detingut el dijous per conduir uns 30 quilòmetres contra direcció a l’autopista AP-7 i amb un cadàver al seient del copilot. El jutge li ha prohibit conduir a Espanya i manté la causa oberta per un presumpte delicte de conducció temerària, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en un comunicat.

Els Mossos d’Esquadra el van detenir el dijous sobre les 12 hores després de rebre l’avís que un cotxe circulava contra direcció i dins del cotxe van trobar un cadàver en “important estat de descomposició”. Fonts properes a la investigació han explicat a Europa Press que el conductor, de 66 anys, va dir als agents que era la parella del mort, d’edat avançada.

El detingut és nascut a Galícia i té doble nacionalitat, espanyola i suïssa, i la policia catalana està duent a terme gestions per esbrinar si va fer una ruta per diversos països abans d’arribar al Baix Empordà. A l’espera dels resultats de l’autòpsia, que arribaran en mans del jutge instructor aquest dissabte, la policia catalana va informar el dijous que no es van observar “indicis clars de criminalitat” en el cos.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: neng a abril 10, 2021 | 07:43
    neng abril 10, 2021 | 07:43
    Que participava a una cursa?? Copilot???

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa