Dos detinguts per calar foc a sis vehicles a Palafrugell

Els Mossos triguen deu dies en identificar els sospitosos

Passar la nit cremant cotxes, però acabar l’endemà a comissaria. Aquesta ha estat la història de dos homes de 36 anys i 23 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Palafrugell. Tots dos han estat detinguts com a presumptes autors d’un delicte d’incendi i un delicte de danys. 

Segons han explicat els Mossos de la Bisbal d’Empordà, els fets es remunten al deu de febrer, quan sis vehicles van ser calcinats de matinada a carer Garriga de Palafrugell (Empordà). Tres dels vehciles van quedar absolutament destruits, dos van ser greument afectats i un sisè va registrar danys lleus. La unitat científica de la policia va concloure que l’acció havia estat intencionada. 

Els investigadors van saber que, poc abans de produir-se els incendis dels vehicles, els dos detinguts havien anat a una benzinera propera de la població a comprar una garrafa de benzina. Poc a poc van anar estirant els fils fins poder bastir les pistes i poder procedir a les dues detencions practicades aquest matí, juntament amb la policia local de Palafurgell.  Els detinguts, a qui els consten antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà.

Comentaris

    Furioso 05/03/2021 9:28 pm
    Ahora que pague hasta el último céntimo de desperfectos. Ah!! Que no tienen medios, se les coge y se les expulsa de España por no adaptarse a la civilización.

Nou comentari