La discoteca on va anar de festa la menor violada a Igualada serà acusació particular

La discoteca Èpic d’Igualada, on la menor violada a aquesta localitat va estar de festa, es personarà com a acusació particular en el cas de l’agressió sexual a la capital de l’Anoia de l’1 de novembre passat. Així ho ha confirmat la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) a l’Agència Catalana de Notícies, que també ha confirmat que es presentarà com a acusació popular en el cas. Asseguren que s’ha malmès de “manera injusta” la imatge de tot el sector de l’oci nocturn i de la discoteca en particular. L’objectiu és “demanar la pena màxima prevista al codi penal per l’autor o autor dels fets”, han explicat aquestes fonts. A hores d’ara encara no hi ha cap detingut per la violació de la noia de 16 anys.

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) ha condemnat l’agressió “covarda i perversa” del passat dilluns a Igualada i ha enviat el seu suport als familiars de la víctima. A més, ha assegurat que la discoteca està col·laborant al màxim amb els Mossos d’Esquadra per ajudar a identificar i detenir els autors dels fets. D’altra banda, la Fecasarm ha assegurat que no permetrà que se segueixi posant en risc la seguretat dels seus clients i els seus treballadors. Per tal d’aconseguir-ho, ha demanat més presència policial en l’entorn dels locals de l’oci nocturn. Tanmateix, aquesta entitat té la intenció de reprendre la proposta de la patronal estatal de crear una llista de persones condemnades per delictes comesos en espais d’oci nocturn amb l’objectiu que no puguin entrar mai més en aquests locals.

La carta de la mare

La mare de la jove de 16 anys ha enviat una carta al president del govern, Pedro Sánchez. Segons Europa Press, la mare de la víctima demana que “la llei sigui dura amb aquests salvatges” i que s’estableixin normatives amb l’objectiu de protegir nenes, adolescents i dones. L’escrit prega que “acabin aquestes salvatjades ja”.

La carta que ha escrit la mare proposa a Pedro Sánchez que les zones d’oci es restringeixin per edats i que es prohibeixi el consum d’alcohol a l’interior i a l’exterior d’aquests recintes. A més, demana una sanció econòmica d’almenys 3.000 euros per a les persones que no compleixin aquestes condicions. La mare li assegura al president que “amb aquestes multes, els adolescents no tornaran a consumir alcohol ni drogues ni falsificaran el seu DNI per entrar a les discoteques”.

Comentaris

    Vendetta Novembre 05, 2021 | 19:00
    Akestas bestias kuan els pillen,o per experimentacio medica,o directament per desguace, 2 corneas 2 rinyons,un cor un fetge etc previ experimenta el mateix sufriment fisic ke la nena,y ojo els complices tipus transportistes y encubridos a la gargola

Nou comentari