Deu anys de presó per matar un noi d’una ganivetada a Reus

Els dos homes van discutir en un bar i més tard l'acusat el va apunyalar en ple carrer

Un noi ha acceptat 10 anys de presó per matar un altre individu d’una ganivetada en ple carrer a Reus. El cas s’havia de jutjar amb un tribunal popular a l’Audiència de Tarragona però finalment les parts han segellat aquest dilluns un acord de conformitat que ha evitat la celebració del judici. Els fets es remunten al 12 de maig de 2019 i es van desencadenar en un bar del carrer Benidorm de la capital del Baix Camp. Primer va haver-hi una baralla i, al cap d’unes hores, l’agressor va anar a buscar la víctima a casa seva i el va acabar apunyalant al mig del carrer. El tribunal també ha condemnat el processat a 5 anys de llibertat vigilada i a pagar una indemnització de 180.000 euros a la dona i a la filla de la víctima.El condemnat és Mario Obilio O.M., de 26 anys i natural de Guinea Equatorial, el qual no mantenia una bona relació amb la víctima, Youcef K., de 26 anys i natural d’Argèlia, segons recull la sentència a què ha tingut accés l’ACN.

El 12 de maig de 2019, cap a les quatre de la tarda, l’acusat es trobava a prop del bar La Tronada, al carrer Benidorm de Reus, on també hi havia la víctima, juntament amb el seu germà i uns altres dos joves –de 18 i 17 anys. En adonar-se de la presència del noi de 18 anys i amb l’ànim de provocar una discussió, l’acusat va propinar-li un cop de puny a la cara i Youcef li va recriminar la seva actitud. Això va fer que l’acusat forcegés amb la víctima i que marxés corrent del lloc “molt enfadat”.

Arran d’aquesta discussió, entre dos quarts de set i les set de la tarda, l’acusat, “amb l’ànim d’acabar amb la vida de Youcef K.“, es va dirigir al domicili d’aquest, situat també al carrer Benidorm. La víctima es trobava al balcó i, en adonar-se de la presència de l’acusat, va baixar cap al carrer i van començar a barallar-se. En el transcurs de la batussa, el condemnat va clavar-li “una forta i única ganivetada a l’abdomen”.

Tot seguit, afegeix la sentència, va fugir del lloc immediatament, mentre amagava el ganivet en un descampat proper a l’avinguda de Bernat Calvó amb el carrer Rioja. A més, va amagar un bat a l’altura del moll de càrrega d’un supermercat de la zona.

Nou comentari