El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dos detinguts per una batussa multitudinària Ripoll
  • CA

Va ser la matinada de diumenge. Els Mossos de Ripoll i la policia local van rebre l’avís que hi havia una baralla multitudinària a la plaça Gran de la població, just davant d’un bar. En arribar les policies hi van veure un centenar de persones en actitud “alterada i agressiva”. També hi havia persones que volien entrar al bar i altres que estaven dins tot buscant refugi.

 

La policia, al principi, no va poder arraulir els ànims, i van ser diana de l’ira dels implicats en la batussa. Els agents van rebre diversos impactes pel llançament d’objectes tals com encenedors, ampolles, pedres, glaçons i terra de les jardineres de la plaça. Per impedir l’accés de més persones a l’interior de l’establiment es va realitzar un cordó policial per tal de contenir un nombre important de persones, separar les parts confrontades i restablir la normalitat. Diversos agents van resultar ferits lleus i de diversa consideració, i van haver de ser atesos a l’Hospital de Campdevànol.

 

 

Els agents, però, van poder identificar diverses persones sospitoses d’haver començat la baralla. També van intervenir dues navalles. L’endemà mateix, la policia va detenir dos joves de 23 i 26 anys, de nacionalitat hondurenya i veïns de Ripoll, com a presumptes autors d’un delicte de desordres públics i un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat. De fet, els acusen s’haver iniciat la baralla. Els detinguts, un del qual li consten múltiples antecedents, van passar el dia 6 d’octubre a disposició del jutjat de guàrdia de Ripoll que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa