Desallotjada una platja a Altafulla per un vessament de combustible

A la barca hi viatjava una familia i cap dels memebres ha resultat ferit

L’Ajuntament d’Altafulla (Tarragona) ha desallotjat una platja després que una barca ha quedat embarrancada a pocs metres de la costa i ha vessat el combustible. L’embarcació ha quedat parcialment enfonsada davant del club marítim d’Altafulla i viatjaven una família —dos adults i dos nens de 10 i 13 anys— que no han resultat ferits, ha explicat l’Ajuntament en un tuit.

Havien partit de Torredembarra (Tarragona), han vist que el motor agafava molta temperatura i s’han acostat fins a la platja, on ha entrat aigua pel casc i ha quedat parcialment enfonsada. Salvament Marítim ja els havia atès abans però el motor ha fallat a l’altura d’Altafulla, on els ha atès la Policia Local i el socorrista.

Un tractor ha remolcat la barca per a treure-la de l’aigua i s’ha aixecat la bandera vermella a causa de la fuga de combustible.

Comentaris

    Anònim 25/07/2021 11:47 pm
    Volem donar les gràcies de tot cor a tota la gent que hens a ajudat, i vull fer un apunt, la barca segueix allà pq ni el tractor a pogut amb ella. Demà si tot va bé la treure'm d'allà.

Nou comentari